Övriga tjänster

E-post
Basen till vår E-posttjänst är Kerio Connect. Kerio tävlar mot Microsoft Exchange och både vi och Kerio har mycket nöjda mailanvändare som varmt rekommenderar tjänsten. Med tjänsten så når man sin e-post, kalender och sina kontakter via sin PC/Mac, mobiltelefon eller via Internet. Funktioner för delade kalendrar, boka resurser såsom konferensrum underlättar. Tjänsten ökar säkerheten på företag genom att en automatiskt antiviruskontroll görs för alla inkommande och utgående meddelanden, så att virus inte når in i Ert företagsnät, eller att ni råkar sprida virus vidare till någon av Era kunder eller partners.
Webmailtjänsten är enkel, snabb och är till utseendet lik Outlook. Som standard ingår ett lagringsutrymme om 2GB per användare och kan enkelt utökas efter behov.

Web Hosting
Ni får plats på vårt webhotell för publicering av Ert företags hemsida på Internet. Vi har stöd för de flesta förekommande miljöerna och hjälper gärna till med installation och implementation.

Domänhantering
Replior sköter er domän och håller registret uppdaterat mot omvärlden.

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa Er med E-post och Web Hosting!

Maximal säkerhet

Vår utrustning är belägen i ett Datacenter med extremt kraftfullt fysiskt skydd. Datacentret bevakas av säkerhetspersonal dygnet runt. Skalskyddet i kombination med avancerade EMP/HPM-skydd, RÖS-skydd och skydd mot C-stridsmedel, gör anläggningen till bland de absolut säkraste i Norden.

Naturligtvis finns också avbrottsfrikraft från UPS och dubbla dieselgeneratorer och ett omfattande redundant kylsystem.

Läs mer

Kontakta oss

Om ni vill kontakta oss går det bra att skicka e-post eller ringa oss på 08-601 13 30.

Supporten når ni på tel: 08-716 31 41.