Virtuell Server

Replior har ett omfattande redundant serverkluser där vi hyr ut servertjänster. En virtuell server har samma funktion och i många fall mycket högre säkerhet än en egen server. Servern bestyckas med processorkapacitet och arbetsminne för att passa Ert behov. Om belastningen ökar så kan bestyckningen snabbt utökas.

Virtuell servertjänst passar bra både till en enkel filserverlösning som till ett kraftfullt serverkluster med ett högt prestandabehov.

De virtuella servrarna ansluts med 100Mbit/s mot Internet. Högre kapacitet kan erbjudas om Ni har behov av det. Vi kan hjälpa er med installation och drift av operativsystem och affärssystem.

I vårt serverkluser är alla delar dublicerade för att fortsätta fungera med samma funktion om något går sönder. Replior övervakar servern dygnet runt och påbörjar felavhjälpning om ett problem uppstår. Vi garanterar en upptid om minst 99,6% över en 24 timmars period. Den verkliga upptiden historiskt är närmare 100%.

Kontakta oss så berättar vi mer om vår Virtuell Servertjänst och hur vi bäst kan bistå Er!

datacenter_bilder

Maximal säkerhet

Vår utrustning är belägen i ett Datacenter med extremt kraftfullt fysiskt skydd. Datacentret bevakas av säkerhetspersonal dygnet runt. Skalskyddet i kombination med avancerade EMP/HPM-skydd, RÖS-skydd och skydd mot C-stridsmedel, gör anläggningen till bland de absolut säkraste i Norden.

Naturligtvis finns också avbrottsfrikraft från UPS och dubbla dieselgeneratorer och ett omfattande redundant kylsystem.

Läs mer

Kontakta oss

Om ni vill kontakta oss går det bra att skicka e-post eller ringa oss på 08-601 13 30.

Supporten når ni på tel: 08-716 31 41.