Komplett IT-drift

Många företag upplever att företagets IT behov är eftersatt eller att system och program fungerar annat än tillfredsställande. Ofta har en person med helt andra arbetsuppgifter utsetts till att hantera företagets IT mijö och frågeställningar. Man ser att konsult- och supportfakturorna är en stor kostnad.

Replior har hjälpt flera företag i liknande situationer där Vi tar hand om ert företags alla IT-relaterade system och frågeställningar i nära samförstånd med ansvarig hos Er. Vi blir er IT-avdelning och hanterar från dagligt underhåll och support av arbetsstationer till etablering av säker kommunikation mot Internet, VPN, en central filserver, e-post, hemsida. Vi ger ett långsiktigt åtagande där vi efter önskemål implementerar IT-policy och håller en långsiktig IT-strategi.

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa ert Företag!

datacenter_bilder

Maximal säkerhet

Vår utrustning är belägen i ett Datacenter med extremt kraftfullt fysiskt skydd. Datacentret bevakas av säkerhetspersonal dygnet runt. Skalskyddet i kombination med avancerade EMP/HPM-skydd, RÖS-skydd och skydd mot C-stridsmedel, gör anläggningen till bland de absolut säkraste i Norden.

Naturligtvis finns också avbrottsfrikraft från UPS och dubbla dieselgeneratorer och ett omfattande redundant kylsystem.

Läs mer

Kontakta oss

Om ni vill kontakta oss går det bra att skicka e-post eller ringa oss på 08-601 13 30.

Supporten når ni på tel: 08-716 31 41.